Rems Mini-Press Accu 14.4V Perstang incl. 3 Persbekken

Complete perstang set met 3 persbekken naar keuze, 1 accu, snellader en een stevige koffer. Met één volle accu kan tot 160 persingen worden gedaan, een tweede accu is daarom vaak overbodig.

Toepasbaarheid

De Rems Mini-Press Accu 14.4V Perstang incl. 3 Persbekken is toepasbaar voor zo goed als alle leidingsystemen, kies de juiste mini persbek die bij je leidingsysteem past en je kan aan de slag. Waar sommige fabrikanten onderscheid maken in een speciale persbek voor water en voor gas combineert Rems deze vaak waardoor er nog maar 1 persbek nodig is. Hier kan je een lijst terugvinden van leidingsystemen die Rems samen met de Rems Mini persbekken heeft getest. Staat je systeem er niet bij, maar kunnen de koppelingen met een universeel profiel zoals het TH profiel geperst worden? Ook dit is geen probleem met de Rems Mini persbek. De perstang is geschikt voor het persen tot en met 40 mm.

Kwaliteit

Rems is een bekend merk onder installateurs en heeft zich door de jaren heen bewezen als een echt A-merk. Met gereedschap van het merk Rems ben je verzekerd van kwaliteit en een hoog gebruiksgemak. Rems geeft 5 jaar fabrieksgarantie op deze perstang na gratis registratie. Deze perstang maakt gebruik van een Li-ion Plus accu waarbij een levensduur van meer dan 10 jaar niet gek meer is.

Gebruik

Het gebruik van de Rems perstang is gemakkelijk, met de zwarte draaiknop op bovenstaande foto wordt de pen ontgrendeld en kan de persbek verwijderd worden. De kop is draaibaar waardoor ook in lastige hoeken geperst kan worden. In de pauze kan je de accu met de snellader weer opladen waardoor je vaak geen 2e accu nodig hebt. Om te zorgen dat de accu lang meegaat moet je deze altijd uit de machine halen voor het opbergen. Zorg er ook voor dat de accu nooit leeg is wanneer deze wordt opgeborgen. 

Verschil 14.4V en 22V

De Rems Mini perstangen zijn beschikbaar in 2 uitvoeringen, namelijk 14.4 volt en 22 volt. Beide perstangen hebben net zoveel kracht en de koppelingen worden net zo goed geperst. Met de 22V machine kan je ongeveer 250 koppelingen persen terwijl dat er met de 14.4V machine 160 zijn. De 22V machine is luxer afgewerkt, heeft een schuifaccu inplaats van een klik accu en blijft stabieler staan op de grotere accu. De 14.4V perstang is alleen als haakse vorm verkrijgbaar terwijl de 22V machine zowel haaks als recht verkrijgbaar is. Beide uitvoeringen hebben dezelfde garantie en zijn dus allebei bij uitstek geschikt voor de professionele installateur. Gebruik je de perstang vaak? Dan is de 22V machine voor jou waarschijnlijk de beste keuze. Ga je hem niet zo vaak of veel gebruiken? Dan is de 14.4V machine prima geschikt.

Accessoires

Hoewel deze perstang geleverd wordt inclusief metalen koffer, accu, snellader en 3 persbekken zijn er nog vele andere accessoires los te bestellen. Zoek je iets maar staat het niet op onze website? neem contact met ons op en we sturen je zo snel mogelijk een offerte toe.

Investeringsaftrek (KIA)

Als zakelijke klant is de kans groot dat je de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek toe mag passen van maar liefst 28%, lees hier meer.