Mobiele airco

Wordt het in jouw huis ook zo warm tijdens die lange zomerdagen? Of kan je ’s-avonds niet slapen omdat je slaapkamer maar niet afkoelt? Overweeg dan eens een mobiele airco. Je kunt dan zonder de ingrijpende en dure werkzaamheden van een vaste airco (split unit) genieten van een heerlijk gekoeld huis. Een mobiele airco staat op wieltjes en kan gemakkelijk in verschillende ruimtes geplaatst worden. De airco’s zijn zuinig, stil en krachtig, en kunnen dus zonder overlast voor langere tijd gebruikt worden. Benem heeft een uitgebreid assortiment aan airco’s van topmerken zoals De’Longhi en Aspen en levert direct uit voorraad.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
 1. Aspen Xtra Mobiele Airco
  Special Price € 389,00 € 321,49 was € 599,00
 2. DeLonghi Mobiele Airco EX120 | Pinguino PAC Silent
  Special Price € 589,00 € 486,78 was € 929,00
 3. DeLonghi Mobiele Airco EL98 | Pinguino PAC Silent
  Special Price € 369,00 € 304,96 was € 729,00
 4. DeLonghi Mobiele Airco N82 | Pinguino PAC Eco
  Special Price € 338,00 € 279,34 was € 599,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Mobiele airco informatie

Een mobiele airco is een aircosysteem wat niet aan de muur geïnstalleerd is, maar in een verrijdbare behuizing gebouwd is. Het voordeel van een mobiele airco is dus dat je deze overal kunt plaatsen en niet vastzit aan één unit op een vaste plek. Je kunt je mobiele airco dus gedurende de dag naar wens verplaatsen en verschillende ruimtes koelen. Zolang er in een ruimte maar een stopcontact en een raam of deur (om de afvoerslang naar buiten te leggen) aanwezig is, kan de airco gewoon zijn werk doen en je ruimte koelen. De airco’s zijn stil en zuinig en kunnen dus dag en nacht gebruikt worden om je ruimtes op de gewenste temperatuur te houden en voor een fijn leefklimaat te zorgen. Sommige modellen zijn voorzien van een aantal handige extra functies, zoals een timer, Real Feel technologie, een afstandsbediening of een ventilator functie met verschillende standen.

Benem levert mobiele airco’s van verschillende topmerken waaronder De’Longhi en Aspen. Al onze airco’s zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer laag energieverbruik (energielabel A of zelfs A+). We leveren direct uit voorraad, dus vandaag kopen is morgen in huis. Afhalen kan natuurlijk ook. Heb je nog vragen over mobiele airco’s of behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan eens contact op met onze klantenservice, we helpen je graag.

Het uitkiezen van de juiste airco

Met zoveel verschillende modellen airco’s kan het lastig kiezen zijn. We helpen je daarom graag om een juiste keuze te maken. Bij het uitkiezen van een mobiele airconditioning is het maximaal koelvermogen van de airco de belangrijkste factor; er moet immers voldoende vermogen zijn om je ruimtes goed te kunnen koelen. Aan de hand van de oppervlakte of inhoud van de grootste ruimte waar je de airco wilt gebruiken kun je gemakkelijk het benodigde vermogen berekenen. In onze kieshulp voor mobiele airco’s laten we zien hoe je in een paar simpele stappen zo’n berekening uitvoert, en waar je nog meer op kunt letten om de juiste airco voor jouw ruimtes te kiezen.

Heb je een raamafdichting nodig?

Als je klaar bent om de airco te kopen is het goed om nog even te bedenken hoe je de afvoerslang naar buiten gaat leggen. Meestal wordt deze door een raam naar buiten gelegd, dit betekent dat er dus wel een raam open staat en de airco niet optimaal kan koelen. Om te zorgen dat er geen warmte binnenkomt kun je het beste gebruik maken van een raamafdichting. Met een raamafdichting sluit je het gehele openstaande raam af en leg je de aircoslang door de speciale opening voor de slang. Zo is je gehele raam afgesloten en kan de slang toch naar buiten liggen. Bij de meeste mobiele airco’s krijg je één of meerdere accessoires voor raamafdichting meegeleverd. Kijk dus goed of deze geschikt zijn voor jouw ramen. Mocht dit niet zo zijn, dan kun je het beste een universele raamafdichting (ook op deze pagina te vinden) mee bestellen. Deze afdichtingen zijn geschikt voor nagenoeg ieder raam en zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van koele ruimtes.