Zoneregeling Watts Vision

Een Watts Vision zoneregeling zorgt voor een perfect geregelde verwarming in iedere ruimte. De luxe centrale touchscreen staat in contact met de slimme thermostaten, radiatorknoppen en vloerverwarmingsmotoren door je hele huis. Na het instellen van de gewenste temperatuur per ruimte zorgt het systeem voor het zo efficiënt mogelijk aansturen van de warmtebron en het opwarmen van je huis. Dit is niet alleen heel gemakkelijk en comfortabel, maar ook nog eens kostenbesparend en duurzaam. Op deze pagina vind je ons Watts Vision assortiment.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
 1. Watts Vision thermische motor NC
  € 29,14 € 24,08
 2. Watts Vision thermostaatknop LCD
  € 88,11 € 72,82
 3. Watts Vision aansluitmodule master 6 zones
  Special Price € 169,40 € 140,00 was € 260,62
 4. Watts Vision thermostaat Pro
  € 109,86 € 90,79
 5. Watts Vision thermostaat Belux
  Special Price € 92,54 € 76,48 was € 142,37
 6. Watts Vision thermostaat Belux zwart
  Special Price € 92,54 € 76,48 was € 142,37
 7. Watts Vision koelmodule
  € 154,05 € 127,31
 8. Watts Vision centrale touchscreen Wit
  Special Price € 307,24 € 253,92 was € 384,05
 9. Watts Vision ontvanger aan / uit schakelaar
  € 93,92 € 77,62
 10. Watts Vision thermostaat Basic
  € 72,18 € 59,65
 11. Watts Vision centrale touchscreen Zwart
  Special Price € 307,24 € 253,92 was € 384,05
 12. Watts Vision signaalversterker
  € 158,09 € 130,65
 13. Watts Vision uitbreidingsmodule slave 6 zones
  € 164,56 € 136,00
 14. Watts Vision uitbreidingsmodule slave 4 zones
  € 129,80 € 107,27
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina

Zoneregeling Watts Vision informatie

Een Watts Vision zoneregeling zorgt ervoor dat iedere ruimte in je huis apart verwarmd kan worden en dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd. Je hebt in huis dus geen last meer van kamers die wel of niet opwarmen omdat de woonkamer een bepaalde temperatuur heeft, maar kunt in iedere ruimte altijd genieten van een heerlijk behaaglijk gevoel. Een Watts Vision systeem bouw je gemakkelijk en modulair op en kan altijd naar wens uitgebreid worden. Na het instellen van de zoneregeling stuurt het systeem zelfstandig je warmtebron (bijvoorbeeld je CV of warmtepomp) aan en zorgt dat de juiste radiatoren en vloerverwarmingsgroepen zullen opwarmen. Door het stookgedrag van je warmtebron te optimaliseren wordt er minder energie gebruikt en bespaar je dus op je stookkosten. Je stuurt de zoneregeling aan vanaf de touchscreen module of via de handige mobiele app (geschikt voor iOS en Android). Het systeem kan gebruikt worden voor zowel conventionele verwarming als elektrische verwarming en is geschikt om te verwarmen en koelen. De zoneregeling is deel van het Watts Vision smart home systeem; hiermee kun je gemakkelijk nagenoeg alle elektrische apparaten regelen vanuit dezelfde slimme omgeving.

Benem levert het complete Watts Vision zoneregeling systeem, vaak direct uit voorraad. Daarnaast helpen we je graag vooruit met advies op maat en kun je altijd contact opnemen met de experts van onze klantenservice, natuurlijk ook tijdens installatie.

Hoe is een Watts Vision systeem opgebouwd?

Een Watts Vision zoneregeling is modulair opgebouwd en kan naar wens samengesteld en uitgebreid worden. Als je radiatoren wilt aansturen of gebruik wilt maken van de app heb je in ieder geval een centrale touchscreen nodig. Als je uitsluitend vloerverwarming wilt aansturen is de touchscreen optioneel. Je verbindt de touchscreen gemakkelijk met je warmtebron via een ketelaansturing.

Om een radiator slim te regelen maak je gebruik van een thermostaatknop. Je kunt dan gemakkelijk de gewenste kamertemperatuur op de thermostaatknop instellen, waarna de radiator automatisch geregeld wordt. Zodra de thermostaatknop aan de centrale unit gekoppeld is, kun je de radiator ook vanaf daar (en vanuit de app) regelen. Je kunt voor het meten van een temperatuur in een kamer ook een losse thermostaat ophangen en verbinden met de touchscreen. Om vloerverwarming aan te sturen maak je gebruik van thermische motoren en een master unit. Op deze manier kun je je zoneregeling gemakkelijk opbouwen en je huis steeds een beetje slimmer, duurzamer en comfortabeler maken.

Op onze speciale informatiepagina over Watts Vision zoneregeling kun je nog meer lezen over Watts Vision zoneregeling en hoe dit precies werkt.