Vloerverwarmingsbuis Comap

Met vloerverwarmingsbuis van Comap ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit en leg je gemakkelijk een hoogstaand vloerverwarmingssysteem aan. De PE-RT buizen zijn opgebouwd uit 5 lagen van verschillende materialen, zijn zuurstofdicht, en hebben een hoge slijtvastheid en flexibiliteit. De buizen zijn makkelijk op maat te maken, te installeren en zijn geschikt voor zowel natbouw- als droogbouwsystemen. Deze buizen zijn bij uitstek geschikt voor zowel particulieren als voor de professionele installateur. Op deze pagina vind je ons assortiment aan Comap vloerverwarmingsbuizen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
  1. Vloerverwarmingsbuis 16 x 2,0 - 5-lagen - Comap
    Vanaf € 179,00 € 147,93
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

Vloerverwarmingsbuis informatie

Vloerverwarmingsbuis is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een vloerverwarmingssysteem. De buizen worden onder de vloer geïnstalleerd en werken als een radiator; warm water vanuit de warmtebron circuleert door de buizen waarna het zijn warmte afgeeft en de temperatuur in de kamer stijgt. Omdat de vloerverwarmingsbuizen na installatie vaak niet meer bereikbaar zijn is het van belang om met hoogwaardige materialen te werken. De vloerverwarmingsbuizen van Comap zijn 5-laagse PE-RT buizen met een zuurstofdichte (of: diffusiedichte) EVOH-laag. De zuurstofdichte laag wordt beschermd door de buitenste lagen van zeer duurzaam en slijtvast PE-materiaal en kan dus niet zomaar beschadigen. Door de opbouw van de buis blijft deze ook erg flexibel en is deze gemakkelijk in de juiste vorm neer te leggen en vast te maken. Voor meer achtergrondinformatie over vloerverwarmingsbuizen verwijzen we je graag naar onze technische informatiepagina over vloerverwarmingsbuis.

Benem levert vloerverwarmingsbuis van Comap direct uit eigen voorraad. Daarnaast hebben we een zeer ruim assortiment met alle materialen, benodigdheden en toebehoren voor jouw nieuwe vloerverwarmingssysteem. We zorgen ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk (en vanaf €100,- zelfs gratis) bezorgd wordt, zodat je snel aan de slag kunt met je project. Onze ervaren en deskundige klantenservice staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden; tijdens het bestellen, maar natuurlijk ook tijdens de installatie.

Welke diameter vloerverwarmingsbuis heb ik nodig?

De standaardafmeting van buizen voor vloerverwarming is, voor woonhuizen, een buis met een diameter van 16mm. Bij vloerverwarming als hoofdverwarming is deze afmeting, afhankelijk van de onderlinge buisafstand, prima geschikt. Let op: om een goed functionerend vloerverwarmingssysteem te krijgen dient het systeem voor de specifieke ruimte ontworpen te worden. Welke buisdiameter er benodigd is hangt af van een aantal factoren waaronder het type vloerverwarming, de oppervlakte van de ruimte en buisafstanden. We adviseren dan ook om altijd eerst een gedetailleerd legplan te (laten) maken zodat je goed voorbereid aan de slag kunt. Ook hiermee zijn we je natuurlijk graag van dienst.