Koppelingen meerlagenbuis VSH Multi Super

De knelkoppelingen en het installatiemateriaal van VSH staan bekend om hun kwaliteit; al jaren zijn deze koppelingen en componenten een begrip in de installatietechniek. De handige messing koppelingen zijn universeel, kunnen worden gebruikt voor het verbinden van meerlagenbuizen en leidingen en zijn geschikt voor water. De knelkoppelingen van VSH Multi Super kunnen met simpel handgereedschap geïnstalleerd worden en vereisen dus geen perstang en persbek, wat al snel een hoop kosten scheelt. Wij leveren een uitgebreid assortiment aan VSH Multi Super koppelingen uit voorraad.

VSH Knelkoppelingen

VSH Multi Super knelkoppelingen zijn geschikt voor iedere klus. Voor de opbouw van nieuwe leidingsystemen zijn ze handig, omdat er voor iedere situatie wel een koppeling beschikbaar is. Ook heb je geen speciaal gereedschap nodig. Bij verbouwingen of renovaties zijn ze een goede keuze, omdat ze op nagenoeg alle bestaande leidingen aangesloten kunnen worden. De koppelingen zijn getest en geschikt bevonden voor de buizen van meer dan 30 merken. Zo hoef je dus nooit meer op zoek naar een specifieke koppeling van een bepaald merk. De fittingen kunnen worden gebruikt voor zowel verwarming als drinkwater (ze zijn voorzien van het Kiwa keurmerk) en zijn dus geschikt voor het aansluiten van alle waterleidingen in huis.

Installatie

De installatie van de VSH Multi Super knelkoppelingen is simpel en snel, en je hebt er geen speciaal gereedschap zoals een perstang voor nodig. Om de VSH knelfitting te installeren heb je alleen een buiskniptang (meerlagenbuis) of buissnijder (metalen leidingen), een ontbramer en enkele standaard steeksleutels nodig. Na het op maat maken van de buis schuif je de moer en de knelring over de buis en schuif je deze in de koppeling. Nu hoef je alleen nog maar de moer goed aan te draaien met een steeksleutel om de koppeling te knellen en je bent klaar. Op deze manier bouw je in een korte tijd een hoogwaardig leidingsysteem op.

Meer informatie

Voor meer informatie over het kiezen van de juiste koppeling of het juiste materiaal kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen, onze klantenservice kan je van deskundig advies voorzien en helpt je graag!