Informatie | Bedrijf

Benem is een webwinkel en groothandel. We leveren materialen voor onder andere leidingsystemen, (vloer)verwarming, koeling, gereedschap en afvoersystemen aan de particulier, installateur en projectontwikkelaar. We leveren kwalitatieve op elkaar afgestemde producten met persoonlijke service direct uit voorraad. Dat maakt Benem een betrouwbare partner. 

Kwalitatieve materialen

Benem is dealer van verschillende A-merken zoals:

Bestellen en levering

Je kunt je spullen gemakkelijk in onze webshop bekijken en bestellen, ook kan je langskomen in onze vestiging in Alphen aan den Rijn. Bij het plaatsen van je bestelling kun je aangeven of je de bestelling wilt laten versturen of dat je hem op wilt halen. We versturen standaard naar Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Naar Nederland en België is verzenden gratis vanaf €100,-. Naar Duitsland en Frankrijk betaal je een kleine toeslag welke je hier kan vinden. Wil je iets bestellen uit een ander land? Dat is geen probleem, neem in dat geval contact met ons op en we helpen je verder.

Contact

Niks is zo vervelend om van het kastje naar de muur gestuurd te worden, daarom helpen we jou persoonlijk en heb je een vast contactpersoon welke alles voor jou uitzoekt en regelt. Je vaste contactpersoon kan je bereiken via e-mail, telefoon en WhatsApp.

Zakelijke klanten

Voor terugkerende klanten welke vaker en grotere hoeveelheden afnemen zijn kortingen mogelijk. Na de goedkeuring krijgt je account de kortingen toegewezen en kun je gemakkelijk via onze website met korting bestellen. 

Ben jij een zakelijke klant? Vul het aanvraagformulier in en we nemen snel contact met je op.