Informatie | Bedrijf

Benem is een webwinkel en groothandel voor sanitair en verwarming installatiemateriaal. We leveren aan de particulier, installateur en projectontwikkelaar. We streven ernaar een assortiment aan te bieden van een hoge kwaliteit met voordelige prijzen.

Assortiment

Op onze website kun je een geselecteerd assortiment vinden in de categorie sanitair en verwarming. Bij al onze producten staat kwaliteit op de hoogste plaats. Benem onderscheidt zich door een kwalitatief assortiment aan te bieden tegen zeer voordelige prijzen.

Als een product niet op onze website staat betekent dit niet dat we het niet kunnen leveren, wij willen onze website graag overzichtelijk en rustig houden en plaatsen daarom niet alles op de website.

Heb je toch iets nodig wat er niet op staat? Neem contact met ons op en we sturen je snel een offerte en levertijd. Ook dan kun je rekenen op producten van een hoge kwaliteit en scherpe prijzen.

Lovak Professional is het huismerk van Benem, het Lovak assortiment is geselecteerd op zijn hoge kwaliteit en voordelige prijzen. 

Erkend dealer

Benem is officieel dealer van verschillende A-merken zoals bijvoorbeeld;

Bestellen

Je kunt de spullen gemakkelijk in onze webshop bekijken en bestellen, maar ook kan je je materiaal uit komen zoeken in onze vestiging in Alphen a/d Rijn. Je bestelling doorgeven via mail, Facebook, WhatsApp en sms is ook geen probleem.

Levering

Bij het voltooien van je bestelling kun je aangeven dat je de bestelling wilt laten versturen of dat je hem graag op wilt halen. We versturen standaard naar Nederland & België, dit is gratis vanaf €75,- exclusief BTW.

Wil je iets bestellen uit een ander land? Dat is geen probleem, neem in dat geval contact met ons op en we helpen je verder.

Contact

Niks is zo vervelend om van het kastje naar de muur gestuurd te worden, daarom helpen we jou persoonlijk en heb je een vast contactpersoon welke alles voor jou uitzoekt en regelt. Je vaste contactpersoon kan je bereiken via telefoon, WhatsApp en sms.


Zakelijke klanten

Voor terugkerende klanten welke vaker en grotere hoeveelheden afnemen zijn speciale kortingen mogelijk. Na de goedkeuring krijgt je account de kortingen toegewezen en kun je de prijzen met en zonder korting gemakkelijk inzien op onze website.

Ben jij een zakelijke klant? Vul het aanvraagformulier in en we nemen snel contact met je op.