Benem is een professionele leverancier van installatiemateriaal en verwarmingsproducten. Wij bieden een breed assortiment aan kwaliteitsproducten voor professionele installateurs, klusbedrijven en particulieren in Nederland en België. Bij Benem staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Ons team beschikt over veel kennis en expertise en staat altijd klaar om onze klanten te helpen bij het vinden van de juiste producten voor hun projecten.

Ons assortiment bestaat uit een ruim aanbod van hoogwaardige installatiematerialen en verwarmingsproducten van gerenommeerde merken. Als klant bij Benem kun je rekenen op een persoonlijke aanpak en deskundig advies. Wij zorgen er graag voor dat je snel de juiste producten ontvangt tegen een scherpe prijs. Kortom, bij Benem ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige installatiematerialen, deskundig advies en een uitstekende service.

Kwalitatieve materialen

Benem levert enkel A-merken in hun assortiment installatiemateriaal. Dit houdt in dat je als klant kunt rekenen op kwalitatief hoogwaardige producten, die betrouwbaar zijn en lang meegaan. Door te kiezen voor A-merken weet je zeker dat je investeert in duurzame en veilige oplossingen voor jouw projecten. Bovendien bieden A-merken vaak uitgebreide garantievoorwaarden en hebben zij een goede service- en dienstverlening. Kortom, met de A-merken van Benem ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en betrouwbare oplossingen voor al jouw installatieprojecten.

Zakelijke klanten

Als zakelijke klant ben je bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat persoonlijk contact en een vast aanspreekpunt belangrijk zijn. Voor terugkerende klanten zijn er kortingen mogelijk, welke je gemakkelijk kunt aanvragen via onze website. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen snel contact met je op.

Bestellen en levering

In onze webshop kun je gemakkelijk al onze producten bekijken en bestellen. Daarnaast ben je van harte welkom in onze vestiging in Alphen aan den Rijn. Tijdens het plaatsen van je bestelling kun je aangeven of je deze wilt laten versturen of zelf komt ophalen. Wij versturen onze producten standaard naar Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Bij bestellingen boven de €100,- naar Nederland en België rekenen wij geen verzendkosten. Voor bestellingen naar Duitsland en Frankrijk hanteren wij een kleine toeslag. Mocht je iets willen bestellen vanuit een ander land, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.