Zoneregeling Wavin Sentio

Met een zoneregeling van Wavin Sentio is iedere kamer in je huis altijd op de perfecte temperatuur, terwijl je tegelijkertijd bespaart op je energiekosten. Het systeem maakt gebruik van stijlvolle bedrade en draadloze thermostaten die per kamer de temperatuur meten en doorgeven aan de regelunit. De regelunit stuurt de motoren en thermostaatknoppen aan die je radiatoren en vloerverwarming regelen. Zo is het nooit te warm of te koud, en wordt alleen verwarmd waar nodig. Ontdek nu ons Wavin Sentio assortiment op deze pagina.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
 1. Wavin Sentio thermostaat
  Vanaf € 109,00 € 90,08
 2. Wavin Sentio thermostaatknop draadloos
  Vanaf € 99,00 € 81,82
 3. Wavin Sentio thermische motor M30 x 1,5 NC 24 V
  € 34,00 € 28,10
 4. Wavin Sentio regelunit
  € 329,00 € 271,90
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Zoneregeling Wavin Sentio informatie

De Wavin Sentio zoneregeling zorgt voor een comfortabele en energiezuinige temperatuurregeling in iedere ruimte van je huis. De regelunit koppel je aan de draadloze en bedrade thermostaten, zodat je radiatoren en vloerverwarming automatisch worden aangestuurd. Eenvoud en gebruiksvriendelijkheid maken dit systeem uniek. De installatie is laagdrempelig, er zijn geen abonnementen nodig en je kunt kiezen uit verschillende eenvoudige opties om het systeem in te regelen. Het moderne design past naadloos in elk interieur en het systeem kan anticiperen op vochtigheidsniveaus in elke ruimte. Door enkel de ruimtes te verwarmen of koelen die je daadwerkelijk gebruikt kan je flink besparen op energiekosten. Bediening gaat moeiteloos via de Wavin Sentio app of via de thermostaten zelf.

Benem levert het complete zoneregeling assortiment van Wavin, vaak direct uit voorraad en altijd snel in huis. Kom je er nog niet helemaal uit of heb je advies nodig? Neem dan eens contact op met onze deskundige klantenservice, we denken graag met je mee.

Welke artikelen heb ik nodig voor een Wavin Sentio zoneregeling?

De basis van het Wavin Sentio systeem is de regelunit, die je bedraad kunt aansluiten op je CV-ketel of warmtepomp. Deze regelunit kan worden uitgebreid met diverse componenten: thermostaten, motoren voor vloerverwarming en thermostaatknoppen voor radiatoren. Daarnaast zijn er diverse accessoires beschikbaar, zoals een afwerkframe voor de thermostaten, uitbreidingsmodules en sensoren. Je kan al deze onderdelen vinden bij de Wavin Sentio accessoires.

Je kunt het Wavin Sentio systeem geheel naar wens samenstellen en uitbreiden. Met behulp van de mobiele app kun je eenvoudig je ideale temperatuur instellen.

Om de installatie nog soepeler te laten verlopen, biedt Wavin Sentio verschillende opties voor het inregelen van het systeem. Je kunt de regelunit verbinden met internet via een standaard netwerkkabel om zo het systeem via je computer of laptop in te regelen. Als je geen netwerkkabel bij de hand hebt, kan je de regelunit via een wifi-bridge koppelen aan je netwerk. Daarnaast kun je de regelunit met een aansluitkabel aan je computer of laptop koppelen. Je kunt ook gebruikmaken van een touchscreen, dat je direct aan de regelunit koppelt om het systeem in te regelen. Dit is vooral handig als je geen computer hebt of als je het systeem installeert bij een klant. Of je nu kiest voor bedrade of draadloze thermostaten, alle componenten kunnen naadloos worden geïntegreerd voor een optimaal werkend systeem.