Radson E. Flow Parada paneelradiatoren

De hoogwaardige E. Flow Parada paneelradiatoren van Radson zorgen naast een hele hoop warmte ook voor een luxueuze uitstraling in je ruimte. De stijlvol vormgegeven radiatoren zijn mooi afgewerkt en passen goed in iedere kamer. Zoals je van Radson mag verwachten zijn deze radiatoren van hoge kwaliteit en worden daarom ook met 10 jaar garantie geleverd. De radiatoren zijn verkrijgbaar in hoogtes van 300mm t/m 900mm, in lengtes van 450mm t/m 3000mm en in verschillende uitvoeringen. De radiatoren worden geleverd inclusief een strak bovenrooster en bevestigingsmateriaal (beugels). Op deze pagina vind je al onze Radson E. Flow Parada paneelradiatoren.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 561

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 561

Pagina
per pagina

Paneelradiatoren Radson E. Flow Parada

De radiatoren van Radson zijn de standaard in radiatormodellen. De Radson E. Flow Parada paneelradiatoren zijn echte eyecatchers in iedere ruimte en bewijzen dat de radiator allang geen puur functioneel apparaat meer is. Door hun volledig vlakke design, de vlakke voorplaat en de mooie witte kleur geven ze een stijlvolle touch aan iedere ruimte. Het verborgen buissysteem en het geïntegreerde kraanlichaam zorgen voor een subtiele uitstraling Daarnaast zorgen ze natuurlijk ook voor een uitstekende verwarming. Ze zijn leverbaar in een grote range aan afmetingen en uitvoeringen.

Technische details

De radiatoren zijn geschikt om verticaal te monteren en zijn voorzien van maar liefst acht aansluitpunten. De volgende types zijn verkrijgbaar: T11, T21, T22 en T33. De radiatoren worden exclusief aansluitmateriaal geleverd. Zorg er dus wel voor dat je het juiste aansluitmateriaal en toebehoren voor jouw situatie nog even mee bestelt.

Meer informatie

Voor meer informatie over het kiezen en bestellen van de juiste radiator kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen, onze klantenservice kan je van deskundig advies voorzien en helpt je graag!