Zoneregeling Plugwise

Met een zoneregeling van Plugwise is voortaan iedere ruimte in je huis altijd op de ideale temperatuur en tegelijkertijd bespaar je tot wel 30% op je stookkosten. Het systeem meet met behulp van de luxe vormgegeven thermostaten in iedere ruimte de temperatuur en stuurt vervolgens zelf je radiatoren en vloerverwarming aan met de slimme radiatorknoppen en vloerverwarmingsmotoren. Tijdens het stoken worden alleen de ruimtes waar dat nodig is verwarmd en is het nooit ergens te warm of te koud. Je huis was nog nooit zo comfortabel. Bekijk op deze pagina ons Plugwise assortiment.

Zoneregeling Plugwise informatie

Een Plugwise zoneregeling regelt de temperaturen in iedere ruimte van je huis snel, comfortabel en zuinig. Het systeem onderscheidt zich vooral van andere zoneregelingen in zijn gemak; er zijn weinig verschillende onderdelen, de installatie is simpel en kan vaak zelf uitgevoerd worden en er zijn geen abonnementen of aanvullende diensten voor nodig. Het tijdloze design van de verschillende componenten past in ieder huis en geeft een moderne uitstraling. Het systeem is zelflerend en optimaliseert het stookgedrag van de ketel door te analyseren hoe temperaturen in de verschillende ruimtes elkaar beïnvloeden. Het systeem kan zelfs de lokale weersvoorspellingen gebruiken om te bepalen wanneer er gestookt moet worden. Door deze slimme features kan een Plugwise zoneregeling een besparing op stookkosten tot wel 30% realiseren. Natuurlijk is de regeling ook gemakkelijk aan te sturen vanaf de handige app. Het Plugwise systeem werkt met het Zigbee Automation protocol en is dus ook geschikt voor verdere automatisering van je huis.

Benem levert het complete zoneregeling assortiment van Plugwise, vaak direct uit voorraad en altijd snel in huis. Kom je er nog niet helemaal uit of heb je advies nodig? Neem dan eens contact op met onze deskundige klantenservice, we denken graag met je mee.

Welke artikelen heb ik nodig voor een Plugwise zoneregeling?

Een basis zoneregeling van Plugwise bestaat in ieder geval uit een Adam HA controller, een thermostaat (een Anna of een Lisa) en een slimme thermostaatknop Tom. Hiermee kun je één radiator slim aansturen. Dit basissysteem kun je zo ver uitbreiden als je wilt; iedere ruimte in huis kun je voorzien van een thermostaat (let op; er kan maar één Anna gebruikt worden per systeem, de hoeveelheid Lisa’s maakt niet uit) en iedere radiator kan voorzien worden van een Tom. Voor het aansturen van de vloerverwarming maak je gebruik van Koen of Floor thermische motoren. Het opbouwen van een Plugwise zoneregeling is (ook juist in bestaande verwarmingssystemen) gemakkelijk en je kunt het systeem op ieder moment naar wens uitbreiden.

Om je op weg te helpen kun je gemakkelijk je eigen Plugwise set samenstellen zonder dat je alle artikelen los bij elkaar hoeft te zoeken. Daarnaast hebben we ook een speciale informatiepagina over Plugwise zoneregeling waar je meer kunt lezen over de werking van het systeem en hoe je het kunt opbouwen.