Radson Compact paneelradiatoren

Met de hoogwaardige paneelradiatoren “Compact” van Radson ben je verzekerd van een heerlijk warm huis, en dat voor een hele lange tijd. Radson geeft namelijk maar liefst 10 jaar garantie op hun radiatoren. De paneelradiatoren zijn verkrijgbaar in hoogtes van 300mm t/m 900mm, in lengtes van 350mm t/m 3000mm en in verschillende types met elk hun eigen warmteafgifte (tot circa 5,8 kW). Zo is er altijd de juiste verwarming voor jouw ruimte. Alle radiatoren worden geleverd inclusief sierroosters en bevestigingsmateriaal (beugels). Op deze pagina vind je al onze Radson Compact paneelradiatoren.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 258

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 258

Pagina
per pagina

Paneelradiatoren Radson Compact

De paneelradiatoren “Compact” van Radson zijn de standaard in de radiatormodellen. Deze radiatoren zijn zeer veelzijdig en geschikt voor iedere ruimte. Ze zijn in vele varianten verkrijgbaar, zodat er altijd eentje is die perfect aansluit bij jouw wensen. De zichtbare vlakken zijn mooi afgewerkt en zijn wit van kleur, de hoeken zijn netjes afgerond en alle radiatoren worden geleverd met een sierrooster, zodat ze niet alleen je ruimte verwarmen, maar ook voor een mooie uitstraling zorgen. Het strakke design van een paneelradiator van Radson staat goed in iedere ruimte.

Technische details

De radiatoren zijn geschikt om verticaal te monteren en zijn voorzien van zij-aansluitingen en een draaibare ontluchter. Let tijdens het bestellen goed op de locaties van de verschillende aansluitpunten (onderzijde links, onderzijde rechts, bovenzijde links of bovenzijde rechts). De volgende types zijn verkrijgbaar: T11, T21, T22 en T33. De radiatoren worden exclusief aansluitmateriaal geleverd. Zorg er dus wel voor dat je het juiste aansluitmateriaal voor jouw situatie nog even mee bestelt.

Meer informatie

Voor meer informatie over het kiezen en bestellen van de juiste radiator kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen, onze klantenservice kan je van deskundig advies voorzien en helpt je graag!